BBQ grill kitchen in the open

Accessibility was the top priority in this project. Since the client was in a wheelchair, they needed a space that could be easily accessed and navigated. To achieve that, we poured a new path, an outdoor kitchen, a fire pit area, and left a grass area for the client’s dog.

We started by pouring a new concrete area, using the color Mesa Buff by Davis Colors. We also built a new custom-made BBQ grill with a metal counter and a pergola.

Additional details were added, like the framed resin panels from Outdeco. They decorated the place and broke up the fence that surrounded the whole area.

Finally, a new patio/fire pit area was constructed, adding a flagstone detail, as well as couches without armrests for easier access.

Additional shots:

Photography by Irina Alexandrova